Мадонна стала мамою 4-річних сестер-близнят. Перше ФОТО дівчат

8 лютого 2017, 15:51

Американська поп-діва Мадонна, якій 7-го лютого офіційно дозволили всиновити двох 4-річних сестер-близнят з Малаві, у найближчу добу привезе їх додому в Нью-Йорк.

Про це повідомляє "The Daily Mail".

"Очікується, що вона прилетить з дівчатами назад в Нью-Йорк на приватному літаку протягом 24 годин", - пише видання.

Також журналісти відшукали першу фотографію маленьких Естер і Стелли. Як виявилося, знімок опублікувала сама Мадонна в Instagram, але ще за півроку до моменту всиновлення.


Півроку тому Мадонна показала своїх тоді ще майбутніх донечок

Саме тоді, в липні, 58-річна артистка разом зі своїми дітьми їздила до Малаві. На фото з дівчатками сидить старша донька Мадж Лурдес.

"3 красуні! Лола проводить час з близнючками, Стеллою і Естер", - підписала світлину співачка,

До слова, в залі Верховного суду Малаві на слуханні у справі всиновлення дітей Мадонною були присутні батько та бабуся близнючок. Матір Естер і Стелли померла через тиждень після пологів, а їхній батько одружився з іншою. Деякий час за сестрами доглядала бабуся. Але, зрештою, віддала їх до притулку, пише "People".

Співачка вже втретє всиновлює дітлахів з Малаві

Батько Естер і Стелли, Адам, дав згоду на всиновлення і те, що його назавжди позбавляють батьківських прав. Чоловік також додав, що не отримав жодної винагороди за це.

Нагадаємо, Мадонна вже має чотирьох дітей : двох біологічних - 20-річну Лурдес і 16-річного Рокко, та двох прийомних - 11-річного Девіда Банду і 11-річну Мерсі.

Кілька тижнів тому з'явилися чутки, що Мадж бере ще двох дітей з Малаві. Та поп-зірка уперто спростовувала це, незважаючи на офіційне підтвердження з боку влади Малаві.

Фото з Instagram Мадонни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів