Уряд Малаві: Брехати не маємо часу, Мадонна таки всиновлює

27 січня 2017, 18:00

Імовірно, американська співачка Мадонна, коли присягалася, що не всиновлює ніяких нових діточок із Малаві, просто не хотіла наврочити.

Юридичний речник уряду цієї країни та представниця Міністерства Малаві з питань гендеру, дітей, інвалідів та соціального забезпечення ще раз підтвердили: артистка таки подала документи. Вона хоче стати мамою двійнят, 4-річних дівчаток на ім'я Стелла та Естер.

Ще одним доказом є фото Мадж коло будівлі Вищого суду Малаві, зроблене в той день, коли зірка подавала документи, яке наводить "The Daily Mail".

Мадонна збрехала журналістам. Наврочити боялася?

"Мадонна подала заявку до Вищого суду на вдочеріння двох дівчаток. Їм чотири роки", - повідомила речниця міністерства Люсі Бандазі.


Вона запевнила, що суд при прийнятті рішення не зважатиме на зірковий статус Мадонни і дотримається всіх необхідних процедур. Зокрема буде розглянуто фінансовий та соціальний статус потенційної прийомної матері.

Речник уряду Малаві Мленга Мвала, котрий першим повідомив журналістам про майбутнє поповнення в родині Мадонни, ще раз підтвердив свої слова.

А це Мадж виходить із будівлі Вищого суду Малаві, де "не подавала" документів на вдочеріння двійнят

"Ми не маємо часу на те, щоби брехати широкому загалу, коли він (усе одно) дізнається правду", - зазначив він у коментарі "The Telegraph".

Про маленьких Стеллу та Естер відомо, що вони пробули в сиротинці – тому самому, звідки Мадж колись усиновила Девіда – два роки.

Нагадаємо, після першої заяви Мвали Мадонна із якоїсь причини спростувала чутки про нове всиновлення та запевнила, що перебуває в Малаві у справах, пов’язаних із її благодійним фондом.

Як відомо, в родині артистки наразі зростає двоє прийомних дітей-малавійців: Девід та Мерсі. Також у Мадонни є двоє біологічних нащадків: донька Лола і син Рокко.

Фото з Instagram Мадонни, прінтскрін з сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів