Дрейк став найуспішнішим артистом року

9 лютого 2017, 15:40

Музика канадського репера Дрейка в 2016-му році продавалася найкраще, ніж будь-чия – у фізичному та цифровому форматі, включаючи скачування та стріми.

Це підрахувала Міжнародна федерація виробників фонограм та відеограм (IFPI), видавши артистові відзнаку "Global Recording Artist of the Year".

Про це повідомляє "Ace Showbiz".

"Феноменальний успіх Дрейка відображає, наскільки його унікальне звучання промовляє до величезної аудиторії по всьому світі. До нашого списку "Global Top 10" увійшло чимало прекрасних артистів, і розмаїття та яскравість їхнього мистецтва багато говорить про те, на якому підйомі музика сьогодні", - зазначив керівник IFPI Френсіс Мур.

 Дрейка визнали найуспішнішим

Четвертий альбом Дрейка, "View" торік став першим, що досягнув мільярда стрімів на "Apple Music" та був програний понад три мільярди разів на Spotify. Також він 13 тижнів поспіль протримався на першій сходинці чарту "Billboard 200".

А Дрейків сингл "One Dance" встановив рекорд на Spotify, ставши найбільш стрімленою піснею в історії онлайн-сервісу.

На другому місці в рейтингу опинився Девід Боуї, а до Топ-10 потрапили "Coldplay", Адель, Джастін Бібер, "Twenty One Pilots", Бейонсе, Ріанна, Прінс та "The Weeknd".

Як відомо, раніше головну відзнаку IFPI отримували Адель, "One Direction" і Тейлор Свіфт.

Нагадаємо, незабаром Дрейк та Дженніфер Лопес порадують своїх фанів якоюсь спільною роботою. Але ходять чутки, що творча співпраця цих двох переросла в пристрасний роман.

Фото з Instagram Дрейка 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів