Мобі: Російські хвойди таки пісяли на Трампа

14 лютого 2017, 12:00

Американський діджей та музикант Мобі абсолютно впевнений у тому, що росіяни мають компрометуюче досьє на президента США Дональда Трампа, і що ігрища політика з "золотим дощем" і повіями – лише квіточки.

Артист заявив про це в Facebook, посилаючись на власні джерела у Вашингтоні.

"Досьє росіян на Трампа – це правда. 100-відсоткова правда. Російський уряд його шантажує, не лише через те, що на нього дзюрили російські шльондри, але й через набагато огидніші речі. Адміністрація Трампа має таємну змову з російським урядом, із самого першого дня", - написав Мобі.

Мобі впевнений у тому, що росіяни шантажують Трампа

На думку музиканта, те, що Америку очолює "некомпетентний" президент, яким ще й керують з-за кордону, дуже жахає. Як прогнозує Мобі, адміністрації Трампа зараз потрібна війна, скоріше за все, з Іраном. Але є надія на імпічмент.


"Управління розвідки по всьому світі, і тут, у США нажахані некомпетентністю адміністрації Трампа і працюють над тим, щоби представити таку інформацію, яка призведе до звільнень на високому рівні та, врешті-решт, до імпічменту", - зазначив Мобі.

У своєму ж наступному пості діджей саркастично назвав себе "просто клоуном", який, можливо, нічого й не знає. Він порадив тим, хто сумнівається в правдивості його тверджень, пильніше придивитися, зокрема, до того, що нині відбувається в Україні, і до того, скільки росіян останнім часом зникли або були вбиті.

Як відомо, Мобі ніколи не приховував своєї антипатії по відношенню до Дональда Трампа. Нещодавно діджей випустив антитрампівський відеокліп, до якого включив кадри протистоянь у Києві 2013-го року.

Фото з Facebook Мобі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів