Батько двійнят Мадонни: Я не знав, що їх забирають назавжди

20 лютого 2017, 11:39

Рідний батько прийомних доньок-двійнят співачки Мадонни заявив, що був упевнений, що зірка забирає їх не назавжди.

Чоловіка, якого звати Адам Мвале, запевнили, що багата американка просто хоче дати Стеллі та Естер хорошу освіту, а потім його діти повернуться до Малаві.

Мвале не повірив журналістам, коли ті повідомили йому, що вдочеріння – це назавжди. Про це пише "The Daily Mail".

"Мені від початку казали, що Естер та Стелла поїдуть за кордон до багатої жінки, що вона дасть їм хорошу освіту, а потім поверне мені, щоби вони жили зі мною та допомагали всій моїй сім'ї", - сказав батько двійнят.


"А тепер ви мені кажете, що вдочеріння – це назовсім. Це не може бути правдою, я не хочу, щоби це виявилося правдою. Я - їхній батько і завжди буду їхнім батьком", - запевнив Мвале.

Батько двійнят Мадонни стверджує, що не розумів, що їх забирають назавжди

Зі слів чоловіка, він тому й пристав на пропозицію Мадонни, озвучену йому керівником сиротинця, бо був упевнений, що доньки повернуться.

"Начальник сиротинця сказав мені, що це – прекрасний шанс для моїх маленьких дівчаток і для їхніх братів та сестер, що лишаються вдома. Мені сказали погоджуватися з усім у суді. Я не думав, що більше ніколи не побачу моїх дівчаток", - заприсягнувся чоловік.

У суді ж, де розглядалося прохання Мадонни про вдочеріння Естер та Стелли, про нього говорили "страшенну брехню". Як розповів Мвале, його виставили людиною, яка покинула своїх дітей після смерті дружини.

Окрім Естер та Стелли у Адама та його жінки Патрісії є ще й троє старших дітей. І коли вона померла від крововтрати після народження двійнят, чоловіку довелося віддати немовлят туди, де за ними буде належний догляд. Удруге одружився Адам лише через 2 роки після смерті Патрісії. Як запевнив Мвале, він регулярно відвідував донечок та брав додому на вихідні.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, у суді Адам Мвале дав згоду на всиновлення та на позбавлення його батьківських прав.

Фото з Instagram Мадонни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів