Кеті Перрі вивела "скелет" Трампа на сцену "Brit Awards"

23 лютого 2017, 13:25

Американська співачка Кеті Перрі, котра стала гостею цьогорічної церемонії "Brit Awards", перетворила свій виступ на політичну алегорію.

Вона вивела на сцену гігантські фігури скелетів, що уособлювали президента США Дональда Трампа та прем'єр-міністра Великобританії Терезу Мей.

Про це пише "The Daily Mail".

Кеті Перрі змусила танцювати скелети

У своєму номері Кеті обіграла першу офіційну зустріч Трампа і Мей у Вашингтоні, зокрема момент їхнього рукостискання.


А танцівники Перрі були вбрані білими будиночками. Причому один із них під час виступу співачки гепнувся зі сцени в залу, чим викликав сплеск чорного гумору в соцмережах. Зокрема жартують, що під будиночком ховалася Мадонна – нагадуючи про видовищне падіння артистки на "Brit Awards" у 2015-му.

До слова, музиканта Девіда Боуї, який посмертно отримав відзнаки "Найкращий сольний виконавець" та "Найкращий альбом року", на сцені "Brit Awards" представляв його син Данкан.

"Він завжди був на боці тих людей, котрі вважали себе трохи дивними, химерними, інакшими. Він завжди їх підтримував, і ця винагорода – для всіх диваків і всіх людей, що створюють диваків", - сказав син Боуї.

А у своєму Twitter згодом він додав іще дещо.

"Я забув дещо сказати в своїй промові… Нах…й рак. Нах…й із цієї планети", - написав Данкан, який, як відомо, назвав Девідом свого сина, що з'явився на світ через півроку після смерті зіркового діда.

Згадували на церемонії й Джорджа Майкла, якого не стало наприкінці 2016-го року. Спогадами про свого колегу та друга поділився екс-учасник дуету "Wham!" Ендрю Ріджлі та бек-вокалістки, Пепсі та Ширлі.

Нагадаємо, на нещодавній "Греммі" одну з пісень Джорджа Майкла, на прохання його рідних, виконала Адель.

Фото й відео з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів