Опра Вінфрі: З мене не вийшло б хорошої матері

24 лютого 2017, 13:01

Американська телеведуча Опра Вінфрі не шкодує про те, що в неї немає дітей.

63-річна зірка, чий єдиний син помер незабаром після народження, вважає, що з неї була б погана мати.

У цьому вона зізналася в інтерв’ю журналові "Goog Housekeeping", пише "The Daily Mail".

Зі слів Опри, доньок їй сповна заміняють дівчатка, що навчаються в інтернаті, який вона відкрила в Африці в 2007-му році.


"Я робила це, щоби їм допомогти, але це привнесло в моє життя таке світло, що я й висловити не можу…", - зізналася Вінфрі.

"Коли люди тиснули на мене, щоби я вийшла заміж та завела дітей, я знала, що не буду однією з тих, хто шкодуватиме, що їх не має, бо відчувала себе матір'ю дітей світу", - поділилася телеведуча.

Опра не шкодує про бездітність

На думку зірки, любов не має меж, і дитині не обов’язково вийти з матки жінки для того, щоби вона її полюбила.

"Для мене це ідеально, бо я дітей не хотіла. З мене не вийшло б хорошої матері для малюків. У мене немає терпіння. У мене вистачає терпіння на цуценят, але в них же ця стадія минає швидко!", - пояснила Опра.

Іще телезірка похвалилася, як добре їй живеться тепер, коли вона скинула майже 20 кіло.

"Для мене дивовижно те, що я досягла точки, де перехотіла ховатися. Знаю, це звучить дивно для людини, яка завжди на виду, але то була моя захисна оболонка й мій сором", - розповіла Вінфрі.

"Тепер я почуваюся звільненою! Це те, чого я шукала все моє життя. Відчуття свободи. Смак свободи? Нічого нема краще!", - заявила теледіва.

Нагадаємо, приємним бонусом для Опри стали 12 мільйонів доларів, які вона заробила за твіт, у якому розказувала, як саме схудла.

Фото з Instagram Опри

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів