Меріл Стріп: Лагерфельд має перепросити за наклеп

27 лютого 2017, 16:24

Американська акторка Меріл Стріп вимагає офіційних вибачень від дизайнера Карла Лагерфельда, який сказав, що вона буцімто хотіла грошей за появу на "Оскарі" в "Chanel".

На думку Стріп, після такого наклепу зовсім недосить заявити, що тобі шкода.

Про це пишуть "LA Times".

"Карл Лагерфельд, видатний дизайнер звів наклеп на мене, на мого стиліста та відомого дизайнера, чию сукню я вирішила надягти (на "Оскар"), у авторитетному виданні цієї індустрії", - сказала Стріп, маючи на увазі коментар Лагерфельда "WWD".


Меріл Стріп жде вибачень від Лагерфельда

Зі слів актриси, ця історія, яку підхопили медіа по всьому світі, затьмарила її появу на церемонії, а вона була дуже особливою, оскільки Стріп номінували на "Оскар" у "ювілейний" та рекордний двадцятий раз.

"Для мене це не дрібничка, і стандартна заява пана Лагерфельда про те, що він шкодує про цю "суперечку" не була вибаченням. Він збрехав, вони ("WWD") надрукували брехню, і я все ще чекаю (на вибачення)", - наголосила 67-річна зірка.

Нагадаємо, Карл Лагерфельд сказав, що вже намалював ескіз сукні для Стріп, коли її представник зв'язався з ним та повідомив, що закінчувати роботу не треба.

"Ми знайшли того, хто нам заплатить", - процитував співрозмовника Лагерфельд.

Натомість, як підкреслив дизайнер, це принципова позиція "Chanel" – не платити зіркам за те, що вони з'являються на урочистих подіях у вбраннях цього бренду.

"Геніальна актриса, але ж дріб'язковість, чи не так?", - додав Карл.

Як відомо, на "Оскарі" Меріл Стріп була в синій сукні від "Elie Saab". Актриса вимагає офіційних вибачень і від Лагерфельда, і від "WWD".

Фото з Instagram Лагерфельда

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів