Модель плюс-сайз Тесс Холлідей показала чесне заплакане селфі

28 лютого 2017, 11:35

Американська модель плюс-сайз Тесс Холлідей, котра не боїться зніматися оголеною, гордо крокує подіумами та вміє заткнути пельки інтернет-хейтерам, показала себе іншу: втомлену, вразливу та заплакану.

31-річна красуня, в котрої є двоє синів, 11 років та 8 місяців, написала чесний пост у Instagram про труднощі материнства. Він за добу зібрав понад 70 тисяч лайків.

"Ось це – реальність материнства. Я не сплю з 3-ої години ночі, і щоразу, як Боуї засинає, і я намагаюся його вкласти, він прокидається", - поділилася Тесс.

Зі слів жінки, в малюка ріжуться зубки, і йому невтямки, що на його маму чекає робочий день.


Заплакана Тесс розповіла, як це - бути зірковою мамою

"Я проплакала близько двох годин і плачу, поки пишу це. Я досягла своєї межі, перейшла її, якщо чесно. Моя впевненість у собі після цих пологів зазнала удару, і до цього ранку я не розуміла, чому. Тиск "виглядати добре", щоби заробляти на життя, надто сильний", - зізналася Холлідей.

"Коли твоє обличчя обсипане через гормони лактації + повне виснаження від нестачі сну, мішки під очима, шкіра в червоних плямах і, на додачу, немає енергії на спорт або на те, щоби встати з ліжка…", - написала жінка.

Тесс із нареченим та сином

Тесс визнає, що вона сама обрала кар’єру, що базується на зовнішності, але, на її думку, навіть у модній індустрії має бути розумний баланс, розуміння та співчуття до матерів, які іноді фізично не в змозі приховати своє виснаження та погане самопочуття.

"Я сподіваюся, одного дня це зміниться, і суспільство побачить жінок як небездоганних людських істот, побачить, що ми просто намагаємося впоратися з усім цим лайном, як і всі інші", - додала Тесс.

Нагадаємо, нещодавно Тесс Холлідей дала відсіч тим, котрі вважають непристойним годування груддю на публіці. Зірка запевнила, що її дитина їстиме тоді, коли зголодніє.

Фото з Instagram Холлідей

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів