"Донька" Джанет Джексон зробила тест ДНК – ЗМІ

16 березня 2017, 15:50

Жінка, котра називає себе дочкою американської співачки Джанет Джексон, така собі Тіффані Вайт, стверджує, що вже зробила тест ДНК.

І він буцімто підтвердив її спорідненість принаймні з екс-чоловіком зірки, Джеймсом Дебаржем.

Про це повідомляє "Radar Online".

Зразки для порівняльного аналізу ДНК надали сама 31-річна Тіффані та її ймовірна бабуся, матір Джеймса Еттерлін Дебарж.


Зі слів Вайт, саме Еттерлін, яку вона розшукала через Facebook, переконала її зробити це та врешті дізнатися правду.

31-річна Тіффані вважає себе донькою Джанет Джексон

"Я спілкуюся з моєю бабусею частіше, ніж із будь-ким іншим із родичів. Ми пішли на цей тест через неї, бо я казала, що не хочу цього робити. Я здалася. А вона сказала: "Тіффані, ти зайшла вже так далеко, а я старішаю, і мені треба взнати правду. Будь ласка, я прошу Господа про те, щоби ти передумала і зробила тест", - розповіла Вайт.

Як повідомила сама 81-річна Еттерлін виданню "Inside Edition", за результатом ДНК-тесту вони з Тіффані на 96,7% є родичками.

Водночас видання підкреслює, що журналісти не мали змоги переконатися в достовірності тесту. Але Тіффані Вайт та Джеймс Дебарж знову пройшли тест, на сей раз у присутності представників "Radar Online". Його результат сайт обіцяє оприлюднити наступного тижня.

Нагадаємо, Джеймс першим публічно заявив про те, що в них із Джанет була донька, яку співачка народила таємно від нього та віддала на вдочеріння. Приватний детектив уже знаходив одну "доньку" Джексон, от лише це була зовсім не Тіффані.

Як відомо, 50-річна Джанет Джексон кілька місяців тому народила сина від свого чоловіка-бізнесмена.

Прінтскрін із "Radar Online"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів