Ліна Данем: Я схудла не заради інтернет-троллів

17 березня 2017, 12:16

Американська акторка Ліна Данем, котра останнім часом помітно схудла, запевнила, що це не означає, що її "дотиснули" фетхейтери та троллі в Інтернеті.

Дієта і тренування потрібні зірці для здоров'я, адже вона вже багато років бореться з ендометріозом.

Про це Ліна написала в Instagram.

"Мені здається, я всі ці роки чітко висловлювалася, мені абсолютно наср…ти на те, що хтось думає про моє тіло", - почала Данем.

Вона нагадала, що з'являлася на червоних доріжках та знімалася у сексуальних сценах, маючи тіло не голлівудських стандартів та шрами від операцій.

 Ліна схудла, але не заради того, щоби ввіпхнутися в чиїсь стандарти

"Я прийняла моє тіло як організм, що постійно змюнюється, не як фіксовану структуру – те, що має рухатися угору-вниз та навпаки. Я однаково широко всміхаюся незалежно від мого нинішнього розміру, бо пишаюся тим, що це тіло бачило, що здійснило і що представляло. Людину з хронічною хворобою. Борця з боді-шеймінгом. Людину, що пережила сексуальне насильство. Палку кралю. Точнісінько як усі ви", - підкреслила акторка.

Як пояснила Данем, здорове харчування та спорт – це частина її лікування від ендометріозу. І вона не збирається вихвалятися "гівняними" колажами з фото "до" та "після".

"Моя втрата ваги – це не тріумф, і також це не знак, що я піддалася голосам троллів", - додала 30-річна Ліна.

Вона подякувала зірковій тренерці Трейсі Андерсон, своїй товаришці по тренуванням, а ще всім "веб-друзям", які, так само, як і вона сама, вимагають, щоби життя було чимось більшим за щоденні зважування, та не визначають власну цінність за розміром одягу.

Нагадаємо, нещодавно Ліна Данем показала свій целюліт на обкладинці глянцю.

Фото з Instagram Данем 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів