Джигурда офіційно розлучився з Анісіною і подався в порно

19 березня 2017, 10:03

Скандальний російський шоумен Нікіта Джигурда та фігуристка Марина Анісіна таки розлучилися.

Суд офіційно розірвав 9-річний шлюб пари, повідомляє "Лента.ру" з посиланням на "Московский комсомолец" і адвоката спортсменки Сергія Жоріна.

"Мій колега в п'ятницю був присутній в Красногорському міському суді, де офіційно зареєстрували розлучення Анісіної і Джигурди. Тож у цій епопеї поставлено крапку", - заявив юрист.

Він додав, що колишнього подружжя на засіданні не було.

Цікаво, що напередодні розучення Анісіна написала, що вже й не хоче розлучатися з Джигудою. Жіночка зрозуміла, що усі звинувачення на адресу її екс-чоловіка виявилися наклепом.

Джигурда і Анісіна більше не подружжя

Нікіта Джигурда уже поспішив пояснити, чому не став відкликати заяву про розлучення. Виявляється, артист надумав зніматися в порно і не хоче цим заплямувати кохану.

"Я міг скасувати розлучення з Аніс, і мав для цього всі повноваження і можливості (що доведу на квітневій прес-конференції), але майбутні зйомки в художньому порно фільмі "Лука Мудищев" за віршованою повістю Івана Баркова, - зупинили мене, щоб не підставляти мою кохану, святу для мене - Марину Анісіну", - написав Джигурда в Instagram.

За словами шоумена, фігуристка і без того натерпілася від його "творчих польотів".

Нагадаємо, Джигурда і Анісіна познайомилися на телешоу "Танці на льоду" в 2007-му році. Рік по тому вони одружилися. Пара виховує двох дітей.

Марина Анісіна вперше подала на розлучення в 2015-му році, проте через місяць подружжя помирилося. А через півтора року спортсменка знову направила до суду позов про розірвання шлюбу.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів