Кейт Вінслет: У школі мене називали "Пузирем"

23 березня 2017, 12:22

Британська кінозірка Кейт Вінслет розповіла, як у дитинстві її дражнили через зайву вагу, та як чужій жорстокості все одно не вдалося вбити у ній мрію стати актрисою.

Вона говорила про це під час зустрічі з британською молоддю, пишуть "US Magazine" та "Barrhead News".

"Сьогодні у світі багато негативу. У школі, в соцмедіа, у новинах - і дуже легко зігнутися під цим тягарем та забути себе справжнього", - поділилася актриса.

Кейт Вінслет розповіла, як її цькували за зайву вагу

"Я завжди порівнювала себе з іншими. Мене називали "Пузир", дражнили мене за те, що я хотіла грати на сцені. Замикали мене у шафі та реготали з мене. Я не була найгарніша, і мені навіть говорили, що я маю бути щаслива, якщо мені доставатимуться ролі гладких дівчат. Я ніколи не опускала рук, і мені казали: "Ти просто не те, що нам потрібно, Кейт". Через цю безсердечність я почувалася жахливо", - пригадала 41-річна Вінслет.


Кейт не полишалося відчуття, що вона "не виглядає так, як треба", що вона - "недосить", але дівчинка вперто бралася за будь-які ролі.

"Я завжди проходила прослуховування в шкільні вистави. Щоби ви знали, мені не діставалися справді хороші ролі, але я була не проти. Мені було байдуже. Мене часто призначали на роль крокодила, страховиська чи темної феї. Якось я навіть була жабою, що танцювала", - поділилася вона.

"Але це не мало значення. Мені все одно подобалося. Досі подобається. Мені подобалося грати. Не мало значення, великі чи малі були ті ролі. Я хотіла стати видатною і була сповнена рішучості продовжувати вчитися", - пояснила Кейт.

Нагадаємо, свого часу Вінслет навіть публічно подякувала дівчинці, котра найбільше ображала її у школі. На думку Кейт, той досвід зробив її сильнішою.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів