Джонні Депп звинуватив екс-менеджерів у "брудній кампанії" проти нього

30 березня 2017, 12:32

Голлівудський актор Джонні Депп упевнений, що його колишні бізнес-менеджери влаштували "брудну компанію" проти нього.

Про це пише "People" з посиланням на адвоката зірки Адама Вальдмана.

"Видно, що у них (екс-менеджерів) немає адекватного захисту, крім як слідувати за планом і спробувати зганьбити пана Деппа", - наголосив юрист.

У скарзі, поданій адвокатом, йдеться про те, що були "виявлені додаткові докази незаконних дій "TMG" (бізнес-компанія, з якою раніше співпрацював актор) з банківськими кредитами".


"Сьогодні ми показали остаточно, що "TMG" систематично не платили податки Деппа протягом 16 років поспіль, що призвело, щонайменше, до 8,3 мільйонів штрафів", - зазначив адвокат актора.

Депп вважає, що його намагаються "забруднити"

У свою чергу, екс-менеджери Джонні заявили, що з нетерпінням чекають моменту розстановки всіх крапок над "і" і розкриття "безперервної брехні" Деппа.

Як відомо, раніше актор подав до суду на колишніх бізнес-менеджерів, звинувативши їх у привласненні майже 30 мільйонів доларів. Ті, у свою чергу, подали зустрічний позов, заявивши про марнотратство зірки.

Тим часом, сам Джонні, схоже, уже не надто переймається судовою тяганиною з екс-менеджерами. Поки його юристи розбираються з цим, актор подовжує зніматися в кіно.

"Джонні почувається дійсно здорово. Він дуже щасливий. У ці дні він в основному зосереджений на своїй кар'єрі", - розповіло джерело з оточення зірки.

Нагадаємо, нещодавно з'явилися чутки, що Депп знову закохався й буцімто навіть готовий перебратися до Лондона заради коханої.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів