Олену Воробей не впустили до Києва: У всьому винні мудаки. ВІДЕО

3 квітня 2017, 10:19

Російська артистка гумористичного жанру Олена Воробей побідкалася, що не змогла дати концерт у Києві. Жінку просто не випустили з аеропорту столиці України, бо вона є "чорному" списку СБУ через концерти в окупованому Криму.

Сам Воробей дуже емоційно й нецензурно відреагувала на це у своєму відео в Instagram.

"От сиджу в аеропорту міста Києва. Неприємна історія, звісно. Не випустили мене. І дуже шкода, дуже шкода киян, глядачів які купили квитки і сьогодні збиралися подивитися класну комедію, прем'єру. Але у всьому винні мудаки, вони скрізь, розумієте, вони нас оточили. Ці дебільні закони", - заявила артистка.

"Зараз вони інформацію черпають з Інтернету, скоро читатимуть те, що на паркані написано. Молодці, що сказати. Закон про те, хто сюди може в'їжджати, а хто ні, дуже нагадує ганебну Берлінську стіну і палестинсько-ізраїльські відносини. Тобто, нічого хорошого", - додала вона.

Воробей також зазначила, що чиновники - це одне, а люди - ні в чому не винні.

"До Києва не випустили! Виставу зірвали! Що ви коїте? Тримали без води 4 години!", - фактично заволала Олена у підписі під своїм відео.

Цікаво, що у коментарях Воробей вказують на те, що вона та її менеджмент мали б знати, що вона перебуває у списку осіб, яким заборонений в'їзд на територію України. Адже артистка мала виступи в окупованому Росією Криму. Тому дивно, що попри це, росіянка запланувала виступ у Києві й спробувала перетнути кордон.

Відео Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів