Чака Беррі поховали

11 квітня 2017, 13:00

9-го квітня відбувся похорон американського музиканта Чака Беррі, котрий помер 18-го березня у віці 90 років.

Серед тих, хто прийшов провести в останню путь "батька рок-н-ролу", був вокаліст "Kiss" Джин Сіммонс.

Про це повідомляє "Contact Music".

Прощання з Чаком відбулося у клубі "The Pageant" в Сент-Луїсі, де він часто грав. У труну артиста поклали його улюблену гітару з червоного дерева.


"Якби не Чак Беррі, мене не було б тут, і не було б того, що з'явилося і стало великою річчю, котра зветься рок-н-рол, яка почалася з цього хлопця, який просто хотів, щоби людям було добре, щоби вони забували про світові автомобільні затори та про все", - сказав Сіммонс у своїй прощальній промові.

Легендарного Чака Беррі поховали

"Чак змінив більше життів маленьких білих хлопчаків та дівчаток, ніж усі політики з їхніми балачками. Напевно, Чак сказав про це найкраще: "Посунься, Бетховене, розкажи цю новину Чайковському." Схили коліна, схили свою голову, великий Чак Беррі проходить повз", - додав рокер.

На похороні зачитали листи від сера Пола МакКартні та учасників "The Rolling Stones", котрим не вдалося приїхати особисто.

"Як ви, напевно, знаєте, Чак дуже вплинув на мене та моїх товаришів. І я назавжди лишуся великим шанувальником його прекрасної музики", - написав екс-учасник "The Beatles".

"Спасибі тобі за натхнення. Із найтеплішими спогадами, Кіт, Мік, Чарлі та Ронні. "The Rolling Stones", - попрощалися з Беррі "роллінги", надіславши композицію з квітів у формі гітари.

Нагадаємо, восени 2016-го Чак Беррі оголосив про випуск нового альбому, присвяченого його дружині.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів