Х'ю Джекман розповів, як співає п’яненькій дружині

11 квітня 2017, 13:39

Австралійський актор Х'ю Джекман підозрює, що його дружина Деборра-Лі Фернес, із якою вони разом уже понад 20 років, закохалася в нього завдяки його співу.

Він і досі виконує для неї серенади, особливо коли 61-річна кохана напідпитку.

Про це Х'ю розказав "The Lifestyle Library", пише "Contact Music".

"Я думаю, мабуть, вона в мене закохалася, коли я співав "You and I" із мюзиклу "Шахи". Ну, може, не лише через це, але від цього мої шанси точно не знизилися", - поділився Джекман.


"Деб і досі просить мене заспівати цю пісню вдома, хоча зазвичай це буває, як вона п’яненька", - додав актор.

Х'ю Джекман співає коханій дружині

Свою зустріч із Деборрою-Лі Х'ю вважає благословенням. Як запевняє актор, тоді він був "щасливим одинаком", але одразу зрозумів, що ця жінка – його доля.

"Між нами одразу щось клацнуло. Це було таке почуття, котре буває, як ти відчуваєш цей зв'язок, який каже тобі, що це – та жінка, якої ти бажав у своєму житті. Ти навіть не думаєш про це – ти просто знаєш, що у вас вийде, і саме так воно відтоді і є", - додав Джекман.

Успішна акторська кар’єра не мала б для 48-річного Х'ю значення, якби поруч із ним не було коханої та їхніх дітей.

"Вони – це основа усього, що я роблю. Якби я мав успішну кар’єру, але не міг розділити це з моєю сім'єю, вона означала б для мене дуже мало. Робота приносить задоволення, але ніщо не зрівняється з радістю, котру ти відчуваєш, коли ти зі своєю сім'єю, коли піклуєшся про своїх дітей", - поділився актор.

Як відомо, 16-річний Оскар і 11-річна Ава – прийомні діти Деборри-Лі та Х'ю. Джекман упевнений, сина та дочку їм із дружиною теж подарувала доля.

Фото з Instagram Х'ю Джекмана

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів