Екс-чоловік Мерайї Кері: Вона – дівчина моєї мрії

12 квітня 2017, 10:19

Американський репер та продюсер Нік Кеннон відповів за закиди щодо того, що його екс-дружина Мерайя Кері через нього розійшлася зі своїм молодим бойфрендом.

І Нікові слова можна витлумачити як натяк на те, що вони з колишньою колись іще можуть зійтися.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на "Entertainment Tonight".

"Це завжди родина – і коли я це кажу, то кажу це на тому рівні, що я завжди її любитиму. Вона – завжди дівчина моєї мрії. Як на мене, через те, що нині в нас немає інтимних стосунків, ми з нею ближчі, ніж будь-коли, бо в основі лежить те, що це – моя сім'я, що це – мати моїх дітей", - поділився Нік.


"Ми розмовляємо щодня. Ми багато часу проводимо в школі дітей, на заняттях із карате, на заняттях із гімнастики, це ніби повний робочий день. Я би не хотів зіпсувати те, що є в нас зараз, намагаючись зробити щось інше", - зазначив він.

Мерайя і Нік колись можуть зійтися?

Кеннон заявив, що йому нічого не відомо про ревнощі екс-бойфренда Кері Брайана Танаки, які буцімто стали причиною їхнього розриву. Але пожартував, що більшість чоловіків ревнують до нього своїх жінок.

"Для мене, передусім, вона – прекрасна мати, і ми зосереджені на наших дітях. Це не зміниться ніколи, незалежно від того, хто буде в моєму житті, або хто буде в її житті. Ми разом маємо дітей, тож ми завжди будемо сім'єю", - підсумував Кеннон.

Нік підкреслив, що намагається не втручатися в особисте життя колишньої дружини. Але він не може не оцінювати її роману з Танакою, який освітлювався в реаліті-шоу, із професійної точки зору.

Я не сказав, що їхні стосунки були просто заради шоу. Мені здалося, що шоу сфабрикувало багато чого, як продюсер, я бачив: "О, вони так це позиціонували. Камери поставили туди". Я дивився на це з такої точки зору. Але я не знаю, які це насправді стосунки", - сказав чоловік.

Нагадаємо, Мерайя Кері та Нік Кеннон офіційно розлучилися в 2016-му році, хоча фактично перестали бути подружжям на два роки раніше.

Як відомо, кажуть, що Кері й Танака розійшлися через те, що молодик надто сильно ревнував зіркову подругу й тягнув із неї надто багато грошей.

Фото з Іnstagram Мерайї Кері

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів