Мерайя Кері кинула бойфренда через гроші та ревнощі?

10 квітня 2017, 15:30

Подейкують, пристрасний роман американської співачки Мерайї Кері з танцівником Брайаном Танакою, молодшим її більш ніж на 10 років, завершився.

46-річна зірка кинула свого фаворита, бо він ревнивець і шопоголік.

Про це повідомляє "TMZ".

Як розповіли джерела, Брайан страшенно казився через близькі стосунки Мерайї з її екс-чоловіком та батьком її дітей Ніком Кенноном. Його не влаштовувало, що колишнє подружжя проводить багато часу разом та їздить відпочивати.


Мерайя Кері покинула молодого коханця?

А останньою краплею для Танаки стала поява Кері з Кенноном та дітьми на церемонії "Kids' Choice Awards". Зі слів інформаторів, танцівник розцінив це як неповагу до себе та під час заходу надзвонював Мерайї, вимагаючи, щоби та ішла додому.

Що ж до Кері, то їй набридло оплачувати покупки свого хлопця – речі від "Gucci" та "Balmain", супердороге взуття, годинники й прикраси, до котрих Брайан теж небайдужий. Це при тому, що стосунки з зіркою допомогли Танаці стати знаменитим.

За повідомленням джерел, після того, як Мерайя звозила Брайана на відпочинок до Мексики на свій день народження, вони більше не спілкувалися.

Між іншим, останнє спільне фото парочки у Instagram якраз звідти.

Нагадаємо, Кері закрутила роман із Танакою після того, як зірвалося її весілля з австралійським мільярдером Джеймсом Пекером. Молодого кавалера зірка не приховувала від широкого загалу, а навпаки, відверто хизувалася.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів