Мел Бі попросила захистити її від коханки чоловіка

12 квітня 2017, 17:40

Колишня учасниця "Spice Girls" Мел Бі не обмежилася отриманням судового ордеру, який забороняє наближатися до неї її чоловікові Стівену Белафонте, котрого зірка звинувачує у побиттях.

Артистка також попросила захисту від такої собі Лорейн Жиль, колишньої няні своїх дітей, за сумісництвом коханки Стівена.

Про це пише "Contact Music", посилаючись на "TMZ".

10-го квітня Мел Бі отримала у суді тимчасовий ордер, згідно з яким Жиль забороняється "дратувати, переслідувати, чіплятися та наближатися на 100 ярдів" до артистки. Екс-"Spice Girls" повідомила, що відколи вона подала на розлучення з Белафонте, Лорейн стала вимагати з неї гроші.

А ще адвокати Мел Бі домоглися судового дозволу перевірити вміст орендованого Жиль контейнера, де вона може зберігати секс-відео та відверті фото співачки, котрими її шантажує Белафонте, а ще пам’ятні речі часів "Spice Girls".

Мел Бі вважає, що колишня нянька - спільниця її чоловіка

Проте коли Мел Бі, її юристи та поліцейські дісталися до сховку колишньої няні, там нічогісінько не було.

Зі слів Мел Бі, у січні 2015-го вона спробувала звільнити чоловікову коханку, але Стівен пригрозив, що оприлюднить пікантні відеоматеріали, які нашкодять зірці, якщо та не візьме Лорейн назад та не підвищить їй платню.

Нагадаємо, також артистка заявила, що Жиль була вагітна від Белафонте, але він змусив її зробити аборт.

До слова, знайшлася жінка, котра мала секс втрьох із Мел Бі та Стівеном. Шокуюче зізнання зробила приятелька зірки, англійська аристократка та світська левиця, леді Вікторія Херві.

У розмові з "The Sun" вона також підтвердила, що Мелані була "недосить сильною", щоби покинути свого чоловіка, який нею маніпулював та контролював її фінанси.

"Жодна жінка не повинна так страждати, як вона, мені страшенно її шкода", - зізналася леді Вікторія.

Як відомо, Мел Бі стверджує, що до сексу втрьох її примушував чоловік. Белафонте всі звинувачення на свою адресу відкидає.

Фото з Instagram Мел Бі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів