Директор Дорна: Ваня підібрав неправильні слова

13 квітня 2017, 13:33

Скандальне інтерв'ю співака Івана Дорна на деякий час стало топ-темою у мережі.

І поки сам Ваня мовчить і не реагує на критику й обурення, його директор Андрій таки дав коментар російському пропагандистському сайту "Life.ru".

"Я не можу нічого прокоментувати. Не знаю, чи вплине це інтерв'ю на концерти Вані. Щодо негативних висловлювань в соцмережах - це особиста думка кожного", - почав представник Дорна.

"А щодо самого інтерв'ю можу сказати, що Іван у нас найголовніший. Я не можу говорити йому, що і як робити. Він сам собі продюсер, сам все вирішує. Це його думка, і, якщо він так сказав, значить, вважає, що правий. Можливо, він просто не підібрав правильні слова, на які так відреагували люди. Так часто буває", - зауважив Андрій.


Дорн явно "попав" з інтерв'ю російському блогеру

Він також додав: "Були використані слова-синоніми, які, може, і не відповідають забарвленню. Важливо, як він передавав свою думку. Ймовірно, він висловив думку не належним чином".

Нагадаємо, днями з'явилося інтерв'ю Дорна російському блогеру Юрію Дудю. Там Ваня називає війну між Росією і Україною "сваркою", а росіян та українців - "собратьями".

На думку міністра культури Євгена Нищука подібні висловлення про "сварку" між Росією та Україною у той час, коли гинуть тисячі людей, є неприйнятними.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів