Експерти з етикету розкритикували Трампа за неповагу до дружини

20 квітня 2017, 15:54

Інцидент, коли в день інавгурації президент США Дональд Трамп вийшов із машини і попрямував до подружжя Обам, змусивши свою жінку Меланію самотньо плентатися позаду, виявився непоодиноким.

Днями американський керманич повторив свій ляп: сходячи з літака та вітаючись із тими, хто його зустрічав, він теж забув про дружину.

"Вилупок знову це зробив", - коментують фотографії у Twitter.

Вчинок Трампа на прохання "The Huffington Post" прокоментували експерти з етикету.


Тим часом інтернет-користувачі взялися порівнювати те, як поводиться зі своєю половиною Дональд, і як поводився Барак Обама з Мішель та Рональд Рейган зі своєю Ненсі. І порівняння виходить не на користь першого.

Зі слів експерта з етикету Жаклін Вітмор, коли чоловік або жінка спускаються сходами, то чоловік має йти попереду, щоби, якщо жінка спіткнеться, він міг її упіймати. Але в цьому випадку дистанція між Дональдом та Меланією дійсно може сприйматися як прояв неповаги.

"На фотографіях ми чітко бачимо, що Дональд Трамп іде не просто на одну сходинку попереду, і не на дві сходинки, а на кілька футів. Він не супроводжує її", - зазначає Вітмор.

"Відтак на цьому конкретному фото вона абсолютно сама по собі", - додає вона.

Як зазначає експерт, така поведінка Трампа може пояснюватися тим, що він поспішав або був занурений у свої думки, але як президент, як рольова модель для країни, він мав би демонструвати інше відношення до дружини.

Думку Вітмор поділяє й інший знавець етикету, Елейн Свонн. Неправильно, що чоловік спустився зі сходів та вітається з людьми, коли його жінка ще нагорі.

"Належним для нього було б зачекати дружину внизу сходів, а потім узяти її за руку, помогти зійти з кількох останніх сходинок. Цього не було зроблено… Він усе ще чоловік, а вже потім президент", - наголошує Свонн.

Нагадаємо, у день інавгурації на поміч покинутій Меланії прийшли Барак та Мішель Обама. Вони зачекали на новоспечену першу леді, тепло обійняли її та завели в Білий дім.

Як відомо, багато хто взагалі підозрює, що Дональд кривдить Меланію, що вона нещасна та залякана. У соцмережах уже закликали рятувати сердешну жінку.

Фото з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів