"Солдат" Шарліз Терон шукає кохання в онлайні

24 квітня 2017, 12:20

Актриса Шарліз Терон розповіла, що після того, як у неї з'явилося двоє прийомних дітей, її життя та пріоритети кардинально змінилися.

Тепер кінозірка порівнює себе з солдатом. А ще опановує мистецтво онлайн-знайомств.

Про це 41-річна Терон поговорила з журналом "OK!", пише "Contact Music".

"Мої пріоритети змінилися. Тепер у мене є діти, і ніщо не може бути важливішим за це. Мені подобається, що тепер вони керують моїм життям. Я ніби солдат, якому вказують, в який бік іти. Це прекрасно", - поділилася Шарліз, у якої є син Джексон та донька Огаст.


Шарліз Терон тепер наче солдат, якому дають накази

Зі слів актриси, вона підлаштовує свій робочий графік під розклад сина і доньки та старається на їхати з дому надовше, ніж на тиждень.

Терон зізналася, що її подруга Челсі Хендлер підсадила її на застосунок із пошуку пари онлайн. Але актрисі це трохи дивно.

"Ти гортаєш усі ці обличчя хлопців із усіма можливими варіаціями розтягненості. І вони знають, що щойно ти сказала: "Ні, ти мені не подобаєшся". А потім тобі треба писати їм повідомлення. І починається флірт, і це дивно, бо ти не знаєш цієї людини, а вони намагаються бути милими і кажуть химерні речі на кшталт: "Як воно, сексі?" Це так химерно", - зазначила Терон.

Нагадаємо, кілька років тому в Шарліз був короткий роман з Шоном Пенном.

Фото з Instagram Терон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів