"Чаклунка" Джолі прокляла Пітта?

27 квітня 2017, 12:34

Поки голлівудське подружжя Анджеліна Джолі й Бред Пітт досі розлучаються в суді, джерела з їхнього оточення розповідають моторошні подробиці.

Зокрема, кажуть, Енджі вже багато років цікавиться чорною магією й тепер використовує її проти екса. Про те, що Джолі "прокляла" Пітта пише "Radar Online".

"Тепер Бред переляканий, що вона почала використовувати потужні заклинання і зілля проти нього. Він думає, що вона робить все, щоб перетворить його життя на страждання і знищити його", - зазначив інформатор.

За словами джерела, актриса використовувала "чорну магію" й багато років тому, коли домоглася, що Бред пішов від його тодішньої дружини Дженніфер Аністон. Тож тепер актор не здивується, що Енджі взялася й за його життя.


Джолі викорстуває чорну магію проти Пітта?

"Він готовий повірити, що вона за допомогою чорної магії і проклять домоглася провалу в прокаті його останнього фільму. Енджі сильно ревнує його до партнерки по знімальному майданчику Маріон Котійяр", - зазначив інформатор.

Водночас, кажуть, Бред Пітт уперше після звістки про розлучення сім місяців тому зміг переночувати з дітьми.

Днями актор провів з Меддоксом, Шайло, Паксом, Захарою і Вів'єн цілу ніч, пише "Contact Music".

Щоправда, подейкують, Джолі таки організувала няню, яка, в разі необхідності, мала б прийти до Пітта й дітей.

"Анджеліна домовилася з нянею, тому що вона єдина має фізичну опікою над дітьми. А Бред не має ніякої необхідності зараз мають свої власну няню для дітей", - пояснило джерело.

Нагадаємо, нещодавно Джолі й Пітт погодилися врегулювати своє розлучення і питання опіки в приватному порядку.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів