Леонтьєв покликав українців: Приїжджайте до нас, до Криму!

27 квітня 2017, 14:02

Російський співак Валерій Леонтьєв не приховує, що вважає Крим російським.

Принаймні артист не цурається запрошувати українців до анексованого Росією півострова.

Про це Леонтьєв заявив у коментарі "МК", після того як ім'я співака внесли до сайту "Миротворець" за "незаконний перетин державного кордону України" і "ведення концертної діяльності в Криму".

"Хто ж міг подумати, що поки я закінчую концерт у Волгограді, хтось вписує мене в чорний список виконавців на Україні. Не планував образити українських законодавців своїм приїздом в заповідний куточок Росії, і, безумовно, шкода, що якийсь час не побачу українських шанувальників і друзів", - сказав артист.


Леонтьєв вирішив означити свою позицію щодо Криму

"Але є вихід, - приїжджайте до нас, до Криму! Я працював в радянському Криму, в українському, в російському: до речі, після зміни вивісок не змінилися ні пісок, ні вода, ні сидіння в залі, навіть глядачі ті ж ходять по п'ятдесят років на концерти - дай їм Бог здоров'я! І мої найближчі кримські гастролі - у другій половині серпня. Так що чекаю!" - додав він.

І дійсно, Леонтьєв регулярно їздить з концертами в Крим через російські пункти пропуску, порушуючи тим самим закон України про перетин кордону.

Нагадаємо, кілька років тому виникли чутки про смерть артиста. Але Валерій Леонтьєв поспішив спростувати їх і вибачився, "що живий".

Фото Instagram Валерія Леонтьєва

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів