Кардашян засмутила реакція фанів на її "справжню попу". ФОТО

27 квітня 2017, 17:03

Коли днями порція світлин із пляжного відпочинку реаліті-зірки Кім Кардашян потрапила в ЗМІ, красуня навіть не очікувала такої реакції своїх шанувальників.

Целюліт на зазвичай гладенькій – принаймні у глянці та в її Instagram – дупці спричинив у мережі ефект вибуху бомби. Кім цим страшенно засмучена.

Про це пише "The Mirror".

Кім Кардашян дуже засмучена реакцією людей на її фото

"Кім прибита тим, що люди такі злі до неї через її целюліт на попі. Вона майже в сльозах, мало не плаче від того, які люди садисти", - розповів інформатор.


"Вона просто не звикла, щоби її настільки ненавиділи", - додав він.

Красуня не здогадувалася, які люди злі

Від Instagram Кім уже відписалося приблизно 100 тисяч інтернет-користувачів. А через хейтерів, що відпускають нищівні коментарі про її тіло, дружину Каньє Веста тепер накрило депресією.

До слова, на прохання видання фотографії Кіминої попи роздивився зірковий пластичний хірург Тіджон Ешо. На його думку, схоже на те, що Кардашян вдавалася до так званої "бразильської підтяжки заду" – це коли за допомогою ліпосакції зі стегон та живота висмоктується жир, а потім вводиться у сідниці.

Відпочинок у дівочому товаристві обернувся для Кім на жахіття

Як відомо, сама Кім Кардашян продовжує стверджувати, що своїми формами завдячує виключно матінці-природі. І єдині ін’єкції, які вона робить собі у дупу, це від псоріазу. І саме через них поверхня сідниць може ставати нерівною.

Прінтскрін з сайту "The Mirror"


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів