Чарлі Шина під наркотою затримали на кордоні з Мексикою? ФОТО

28 квітня 2017, 11:18

Американський актор Чарлі Шин, кажуть, знову вскочив у скандал.

51-річну зірку "Двох з половиною чоловіків" затримали для перевірки під час його перельоту приватним літаком з Мексики до США, пише "Radar Online".

На знімках, які потрапили до рук журналістів, Шин зображений з блаженною посмішкою і скляними очима. Актора вели під руки співробітники імміграційної і митної служб.

За словами джерела, інцидент стався в аеропорту Браун Філд в Сан-Дієго. Приватний літак Шина змусили приземлитися для перевірки.


"Чарлі повертався з Кабо Сан Лукас і не очікував перевірки в Сан-Дієго. Чарлі був під кайфом і це впадало в очі. Правоохоронці привели собак і одна почала гавкати біля валізи, але коли його розкрили, тривога виявилася помилковою", - розповів інформатор.

Чарлі Шин був затриманий для перевірки?

Тоді Шин попросився до туалету. Коли актор повернувся його обшукали, але нічого з наркотичних речовин у нього не знайшли.

"Чарлі, який, можливо, позбувся наркотиків у туалеті, був звільнений і повернувся в літак", - додало джерело.

Нагадаємо, лише нещодавно батьки ВІЛ-позитивного Чарлі Шину змусили його пройти детокс-курс в їхньому будинку. Повідомлялося, що це був найдовший період тверезості у зірки за останні роки.

Як відомо, Шина неодноразово намагалися рятувати від нарко- і алкозалежностей. Зокрема, в 1998-му році актора госпіталізували після передозування кокаїном. А в 2010-му році Чарлі знайшли в розгромленому готельному номері в Нью-Йорку. Тоді він зізнався, що теж був "під кайфом".

Прінтскрін "Radar Online"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів