Екс-менеджери Деппа наполягають на його психіатричній експертизі

3 травня 2017, 14:06

Голлівудський актор Джонні Депп отримав чергову "свиню" від своїх колишніх менеджерів, з якими саме судиться за мільйони доларів.

Фінансисти з "TMG" випустили сенсаційну заяву про свого колишнього зіркового клієнта. Цього разу екс-менеджери заявили, що Депп уже багато років не вчить свої ролі, а користується послугами суфлера, який на знімальному майданчику диктує йому текст через навушники.

Окрім цього Джонні закидають шопоголізм і наполягають, що актор потребує психіатричної експертизи, повідомляє "ВВС".

У черговій заяві працівників "TMG" йдеться, що Депп вже давно не вчить текст своїх ролей. Замість цього актор буцімто найняв суфлера - звукоінженера, який начитує йому слова на знімальному майданчику. І на це зірка витрачає сотні тисяч доларів.


"Депп наполягав, що цей звукооператор має бути у його щорічних витратах, щоб йому більше не довелося запам'ятовувати свої ролі", - заявили екс-менеджери актора.

Екс-менеджери оприлюднили чергові "таємниці Деппа"

У новому документі також зазначено, що Джонні має "компульсивний розлад витрат", або просто шопоголізм. До того ж колишні фінансисти зірки упевнені, що він "потребує психіатричної експертизи".

За даними екс-менеджерів, за роки співпраці з ними Депп витратив понад 75 мільйонів доларів на житло: придбав 14 будинків, острови на Багамах, кілька маєтків у Голлівуді та замок на 45 акрів на півдні Франції.

Акторові закидають купівлю 45 розкішних автомобілів, 70 колекційних гітар і купу голлівудських пам'ятних речей, які помістилися у 12 сховищах.

Та й на власного лікаря і адвоката Джонні нібито щороку витрачає по мільйону доларів.

Нагадаємо, судова тяганина між Деппом і колишніми менеджерами триває вже кілька місяців. Актор звинуватив екс-фінансистів у тому, що вони вкрали в нього 25 мільйонів доларів за роки роботи з ним.

А менеджери заявили про марнотратсво актора й назвали його "страшенним брехуном".

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів