Теорія змови: Авріл Лавін закидають самогубство і двійника

16 травня 2017, 14:23

Канадська співачка Авріл Лавін опинилася в центрі конспірологічної теорії: артиста вже багато років як мертва, а її місце посів двійник.

Першим про це написав користувач Twitter, який стверджує, що йому 17 років і він звичайний школяр. Проте його моторошну теорію процитували майже чверть мільйона разів. Та й світові ЗМІ не лишилися осторонь цього.

Зокрема, теорію про те, що Авріл Лавін не справжня, передрукувало ВВС.

"У мережі стверджують, що співачка наклала на себе руки ще наприкінці 2003-го року після смерті свого діда", - пише видання.


Мовляв, деякі користувачі Інтерне вважають, що оскільки самогубство Лавін трапилося на піку її слави, то звукозаписуюча компанія вирішила найняти двійника артистки, таку собі Меліссу Ваделлу.

Подейкують, Мелісса була завербована ще за життя Авріл, щоб відволікати папарацці. Бо справжня Лавін не любила, коли її переслідують на вулицях й мріяла знову спокійно ходити містом.

Ті, хто вірить у цю теорію змови, знаходять їй докази. Зокрема, вказується на те, що в Авріл змінилися форма підборіддя, розріз очей, стиль одягу, а також почерк.

До слова, під час привітання Лавін з Днем Матері в Twitter, їй залишили кілька коментарів, на кшталт "Щасливого Дня Матері, Мелісса" і "Мелісса, все ок, ми тут з тобою".

Сама Авріл ні як не коментує чутки про свою несправжність.

Нагадаємо, наприкінці минулого року Лавін присоромила засновника Facebook Марка Цукерберга.

Фото Twitter


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів