Матвієнко і Мірзоян підтримали закриття російських соцмереж в Україні

17 травня 2017, 11:44

Співоча пара Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян висловилися з приводу санкції президента щодо низки російських соціальних мереж.

На відміну від лідерки The Hardkiss Юлії Саніної, Мірзоян і Матвієнко вважає доречним закриття ВКонтакте та Одноклассников.

Про це вони заявили в коментарі ТСН.

"Я користуюсь всіма соціальними мережами. Адже, я - артист, тому використовую соцмережі в цілях промо, інформую про новини, спілкуюсь з шанувальниками. Але я переконана, що в наш час соціальні мережі забирають занадто багато часу. Краще приділяти його реальному життю: родині, відпочинку, розвитку, живому спілкуванню з людьми", - сказала Тоня.


Що стосується конкретних сайтів, то Матвієнко зауважила: "Я би однозначно закрила б ВКонтакте. Вважаю, що цей сайт наносить шкоду підліткам. Тема з "синіми китами", знайомства з маніяками, порнографічне відео, яке гуляє сайтом. Це все доступно нашим дітям, які можуть зареєструватись в соцмережі незалежно від віку. Вважаю, що з цим треба боротись. Я за заборону цього сайту".

Мірзоян і Матвієнко за блокування ВКонтакте и Одноклассников

У цьому підтримує кохану й співак Арсен Мірзоян. Музикант розповів, що був зареєстрований у ВКонтакте, однак досить швидко видалився. Арсен дивується, як можна бути прихильним до сайту, "на якому неліцензійне використання всього".

"Я за закриття Однокласников та ВКонтакте. Одноклассники вважаю "атавізмом"... Ще однією важливою причиною для закриття ВКонтакте вважаю його доступність для юної аудиторії. Хочеться застерегти дітей від контенту, яким він наповнений. Цей сайт - загроза для підлітків", - пояснив він свою позицію.

Нагадаємо, 16-о травня президент Петро Порошенко підписав указ про заборону в Україні низки російський сайтів, серед яких соціальні мереді ВКонтакте та Одноклассники.

Своє незадоволення цим вже висловила фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів