Дженніфер Лоуренс про свої п’яні "стриптизерські" танці: Я не вибачатимусь

18 травня 2017, 10:18

Інтернет підірвало відео із американською акторкою Дженніфер Лоуренс, котра наприкінці квітня на повну відірвалася в нічному клубі в Австрії.

26-річна зірка, вочевидь, добряче п’яненька, витанцьовувала навколо пілона. Актриса вже прокоментувала скандальний ролик на своїй сторінці в Facebook.

"Послухайте, ніхто не хоче, щоби Інтернет йому нагадував, що він намагався танцювати коло стриптизерського пілона. То був день народження одного з моїх найкращих друзів, і я на секундочку відключила мою захисну параною, щоби повеселитися. Я не збираюся вибачатися, того вечора в мене був відрив", - написала Дженніфер.


"P.S. На мені був не ліфчик, а топ від Alexander Wang, і не брехатиму, я вважаю, що дуже добре танцюю. Попри те, що в мене не сильні м'язи кору", - додала акторка.

За словами очевидців, від яких, напевно, і отримав відеозапис сайт Radar Online, Лоуренс прийшла до нічного клубу в Відні в супроводі трьох чоловіків, однієї жінки та бодігарда. Компанія замовила горілку та, схоже, добряче налигалася.

Дженніфер Лоуренс пішла в відрив у нічному клубі

"Дженніфер здавалася п'яною, повзала на чотирьох по сцені та кокетливо спиралася на чоловіків", - розповів інформатор.

"Був момент, коли Дженніфер підняла гроші, які лежали на сцені та стала шльопати себе ними!", - долав він.

А це зірка вже на пілоні та без блузки

Іще Лоуренс цілувалася з одним із чоловіків – причому бойфренда акторки, Даррена Аронофскі на тій вечірці помічено не було – та під час танцю з ним імітувала спарювання.

А наприкінці свого "перфоменсу" вона буцімто гепнулася з пілона і сильно забилася. Коли Джен помогли підвестися, вона полізла просто по столах, щоби приєднатися до своїх друзів.

Нагадаємо, торік Дженніфер Лоуренс суворо попередила, щоби в громадських місцях фани до неї не підходили та не фотографували, бо вона може на них нагримати.

Скріншоти з відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів