Суд зобов'язав сім'ю Фріске повернути понад $375 тисяч

19 травня 2017, 16:29

Рідні померлої від раку роcійської співачки Жанни Фріске мусять повернути не витрачені кошти, які були зібрані на її лікування. А це 21,6 мільйон рублів, чи понад 375 тисяч доларів.

Рішення про повернення грошей ухвалив Перовський суд Москви, повідомляє Интерфакс.

"Суд вирішив: позовні вимоги Русфонду про стягнення грошових кошти з Ольгою Фріске, Володимира Фріске і Платона Шепелєва в особі законного представника Дмитра Шепелєва задовольнити. Стягнути з них з 21,6 мільйона рублів в рахунок повернення грошових коштів, виділених на лікування Жанни Фріске", - сказав суддя.

Водночас, представники батьків Фріске просили припинити провадження за позовом через відсутність доказів, а також заявляли, що бухгалтер готує повний звіт про витрачання коштів.


Рідні Фріске мусять повернути купу зібраних на її лікування, але не витрачених коштів

При цьому мати співачки Ольга Фріске не з'явилася на засідання, а колишній цивільний чоловік артистки Дмитро Шепелєв зауважив, що значна частина грошей може перебувати у неї.

Як відомо, Русфонд подав до суду на родичів Фріске після того, як поліція відмовилася порушувати кримінальну справу про розкрадання коштів, зібраних на лікування співачки.

Всього благодійна організація перерахувала на рахунок співачки 26 мільйонів рублів, але після смерті Фріске її родичі змогли відзвітувати про витрати тільки 4 мільйонів.

Нагадаємо, Жанна Фріске померла від раку 15-го червня 2015-го року. На лікування зірки збирали гроші всією Росією.

До слова, днями пристави заборонили цивільному чоловіку і батьку сина Жанни Фріске Дмитру Шепелєву найближчий місяць виїжджати за кордон. Телеведучому закидають те, що він не дає батькам Фріске бачитися з онуком Платоном.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів