Шепелєв: Моя совість чиста і репутація, нарешті, відновлена

20 травня 2017, 09:43

Російський телеведучий Дмитро Шепелєв, який є батьком єдиного сина покійної нині співачки Жанни Фріске, радіє, що рідних артистки зобов'язали повернути гроші Русфонду.

Але Дмитро вважає, що їхній з Жанною син Платон не мусить відповідати та "злочин" його дідуся й бабусі. Тому телеведучий оскаржуватиме рішення суду, яке постановило, що батьки Фріске та її син Платон мають повернути Русфонду зібрані на лікування співачки, але не витрачені 21,6 мільйон рублів.

Реакцію на рішення суду Шепелєв озвучив у своєму Facebook.

"Я радий, що в справі Русфонд були розставлені крапки над "і". На жаль, суд прийняв рішення стягнути 21 мільйони рублів зі спадкоємців: батьків Жанни і нашого сина Платона", - почав Дмитро.


Він зазначив, що тепер ні в кого немає сумнів щодо того, хто ж зняв благодійні гроші.

Шепелєв вважає, що їхній з Фріске син не мусить виплачувати "вкрадені" її батьками гроші

"Ні я ні мій син, зрозуміло цих грошей не торкалися, бо не мали доступ до благодійного рахунку. Я відчуваю колосальне полегшення - дуже важко жити протягом двох років оточені домислів. Моя совість чиста і репутація, нарешті, відновлена", - наголосив телеведучий.

"У суді були представлені докази, що зібрані благодійні кошти за кілька тижнів до смерті Жанни були зняті з рахунку її матір'ю Ольгою Фріске. Очевидно, що за кілька днів неможливо витратити ці гроші на лікування вже безнадійно хворої, вмираючої людини. Як вони були витрачені, мені не відомо", - додав він.

Шепелєв зауважив: "Парадоксально, що суд ніяк не кваліфікував ці дії, не знаю як назвати це інакше як злодійство. Не розумію. Головне, на мою думку, - Платон відповідати за це не повинен".

"По-батьківськи я обурююся, тому що розмінна монета в цій жахливій і сороміцькій історії мій єдиний син, який отримав після загиблої мами борги і нескінченні пересуди. Я буду продовжувати боротися за єдине важливе для мене в цій ситуації - благополуччя і спокій мого сина і, зрозуміло, буду оскаржувати це рішення суду", - резюмував Дмитро.

Нагадаємо, напередодні суд виніс рішення, що рідні Жанни Фріске мусять повернути 21,6 мільйона рублів, які були зібрані на лікування співачки, але так і не були витрачені.

Фото Facebook Дмитра Шепелєва

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів