Принц Вільям і Міддлтон ходять до сімейного психолога – ЗМІ

22 травня 2017, 17:05

Подейкують, між британським принцом Вільямом та його дружиною Кейт Міддлтон нині висить велика напруга.

Навіть на весіллі сестри герцогині, Піппи подружжя трималося відчужено та майже не спілкувалося.

Справа в тім, що Кейт так і не вибачила чоловікові його відриву в Австрії, коли він витанцьовував у нічному клубі з дівчатами. Про це пише Radar Online.

"… Кейт тоді була нажахана, і відтоді Вільям, намагаючись залагодити провину, став просто-таки (її) рабом", - зазначив інформатор.


Кейт досі карає Вільяма за його "дикі танці"?

Зі слів джерела, те, що подружжя разом з'являється на людях та бере участь у різних офіційних заходах – спроба приховати правду від широкого загалу. Кейт та Вільям таємно ходять до сімейного психолога.

"Кейт дійсно дуже важко пробачити йому", - додав співрозмовник видання.

"Вона тоді була принижена, і частиною терапії для нього є публічні жести, якими він компенсує їй ту шкоду", - пояснив він.

Нагадаємо, на весільних фото Піппи, яка вийшла заміж за фінансиста Джеймса Метьюса, Вільяма можна побачити з братом Гаррі, а Кейт – із дітьми: Джорджем та Шарлоттою.

До слова, здається, ЗМІ розгадали, за що Міддлтон насварила 3-річного Джорджа, і чому він рюмсав. Як пише The Mirror, малий пустун навмисне наступив на шлейф тітчиної весільної сукні, коли Піппа і Джеймс виходили з церкви.

Як відомо, на вінчанні подруги принца Гаррі, Меган Маркл не було. Зате згодом він сам з'їздив за нею та привіз на святковий прийом до дому Міддлтонів.

Фото з Instagram Кенсингтонського палацу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів