Собчак зухвало відповіла на критику своєї зовнішності

22 травня 2017, 16:22

Російська телеведуча Ксенія Собчак, котра днями взялася повчати президента України Петра Порошенка, влаштувала розбірки зі своїми підписниками в Instagram.

Білявка опублікувала селфі без макіяжу, а у відповідь отримала шквал критики щодо своєї зовнішності.

Та Ксюша не лишила це без уваги, а відповіла усім незадоволеним. Собчак виставила фото себе, лежачі на масажному столі, так, що весь фокус в кадрі на сідницях.

"Виставила себе без макіяжу і понеслося г*вно по трубам красунь інстаграм.. Щоб потік був невичерпний, зізнаюся: я себе люблю такою, не приховую обличчя, не влаштовує істерик через невдале фото подруг. Так, зовнішність ніколи не допомагала, а й не заважала мені домагатися свого, та й з чоловічою увагою проблем ніколи не було, скоріше, навпаки :) Адже сексуальна привабливість - це про енергію, а не розмір губ", - зауважила Ксенія.


Выставила себя без макияжа и понеслось говно по трубам красавиц инстаграма🙈🙈. Чтобы поток был неиссякаем,признаюсь: Я себя люблю такой, не прячу лица, не устраиваю истерик из-за неудачных фото подругам,. Да,внешность никогда не помогала ,но и не мешала мне добиваться своего,да и с мужским вниманием проблем никогда не было,скорее,наоборот:) Ведь сексуальная привлекательность-это про энергию,а не размер губ. И ,кстати,если бы я была должна оценить женскую красоту,Тильда Свинтон или Джессика Честейн прекраснее ,на мой вкус,бесконечной гряды "Анджелин Джоли" разного калибра,выставляющих фото себя в коллективном крике о помощи,в бикини и с томным взглядом. "помогите мне почувствовать себя уверенно!"-кричат мне эти фото и позы:) Попробуйте найти уверенность в другом месте. Внутри😉. Люблю вас! С легким паром!!:)))

Публикация от Ксения Собчак (@xenia_sobchak) Май 21 2017 в 4:51 PDT

"І, до речі, якби я була повинна оцінити жіночу красу, Тільда Суїнтон або Джессіка Честейн прекрасніші, на мій смак, за нескінченну смугу "Анджелін Джолі" різного калібру, що виставляють фото себе в колективному крику про допомогу, в бікіні і з важким поглядом. "Допоможи мені відчути себе впевнено!" - кричать мені ці фото і поза", - додала вона.

На останок Собчак резюмувала: "Спробуйте знайти упевненість в іншому місці. Всередині. Люблю вас! З легким паром!!".

Нагадаємо, напередодні Ксенія Собчак записала ціле відеозвернення до президента Петра Порошенка.

Жіночка розкритикувала, що той заборонив в Україні ВКонтакте і Одноклассники.

Фото з Instagram Собчак

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів