"Перший джентльмен": соцмережі підірвав чоловік-гей прем’єра Люксембурга

27 травня 2017, 09:25

Під час саміту НАТО, який відбувся в Брюсселі, було зроблене традиційне групове фото перших леді – і вперше в історії у компанії супутниць життя лідерів держав опинився "перший джентльмен"-гей.

Це Готьє Дестне, чоловік прем’єр-міністра Люксембурга Ксав'є Беттеля.

Соцмережі шаленіють від цього революційного фото.

Дестне і Беттель офіційно одружилися в 2015-му році, коли в Люксембурзі були легалізовані гей-шлюби. П’ять років перед цим пара прожила в цивільному партнерстві.


На фото з Готьє позують новоспечена перша леді Франції Бріджит Макрон (у зухвалому міні), Меланія Трамп, королева Бельгії Матильда, цивільна дружина генсека НАТО Інгрід Шулеруд, цивільна дружина президента Болгарії Десіслава Радева, цивільна дружина бельгійського прем’єра Амелі Дербаудренгієн.

Є на груповому знімку й дружина президента Туреччини Реджепа Ердогана, пані Еміне. Інтернет-користувачі жартують на тему суворого виразу обличчя першої леді, натякаючи, що від її спільного фото з людиною нетрадиційної орієнтації навряд чи буде в захваті її чоловік.

Чоловіка Ангели Меркель, Йоахіма Зауера на офіційному обіді не було.

"Ці фото – це все. Проста заява про рівність", - коментують у соцмережах.

"Спасибі, Ксав'є Беттель, що творите історію та підтримуєте свого чоловіка", - пишуть люксембурзькому прем’єрові.

"Пробач, Мел (Меланіє), але ти тут не в центрі уваги. Мої очі цілком прикуті до першого джентльмена", - підколюють жінку Трампа.

Зазначимо, що не бракує в Інтернеті й гомофобських коментарів, особливо в російськомовному сегменті.

Як відомо, Дональд і Меланія Трампи нині перебувають у своєму першому закордонному турне. Та радують ЗМІ й соцмережі смішними конфузами.

Фото з соцмереж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів