47-річна Гвен Стефані завагітніла вчетверте?

29 травня 2017, 13:47

Подейкують, американська співоча пара, Гвен Стефані та Блейк Шелтон незабаром стануть батьками.

Артисти мріяли про це і думали, що їм доведеться вдатися до запліднення в пробірці, але сталося диво, і 47-річна Гвен несподівано завагітніла.

Про це пише Ace Showbiz із посиланням на журнал Star.

"Я чув, що вона не тямилася від радощів, коли дізналася про це під час нещодавнього візиту до лікаря", - зазначив інформатор видання.


А коли Гвен повідомила радісну новину Блейкові, той не зміг стримати сліз.

Гвен Стефані народить від Блейка Шелтона?

Тепер, враховуючи диво-вагітність, пара поквапиться із одруженням. Артисти хочуть, щоби їхній малюк народився в законному шлюбі.

"Вони швидко розробили секретний план побратися в червні", - повідомило джерело.

Є підозра, що про цікавий стан співачки вони з Шелтоном взнали незадовго до Дня матері. Бо Блейк задарував кохану квітами та солодощами, а ще змовився з синами Гвен, щоби приготувати їй сніданок-сюрприз у ліжко.

Зі слів джерела, в той день Шелтон просто світився і виглядав "мов гордий татусь".

Як відомо, в 40-річного Блейка, котрий був одружений зі співачкою Мірандою Ламберт, дітей поки немає. А в Гвен Стефані є троє хлопців: 11-річний Кінгстон, 8-річний Зума і 3-річний Аполло.

Нагадаємо, торік у День дурнів співачка розіграла своїх фанів, розмістивши в Instagram "вагітне" фото з УЗД із підписом "Це дівчинка". Одначе прикол зірки вподобали далеко не всі. Багатьом підписникам здалося, що з боку багатодітної мами негарно жартувати на таку тему, адже її читають і жінки, в котрих не виходить здійснити свою мрію.

Фото з Instagram Стефані

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів