Принц Вільям у глянці: Так сумно, що мама не знає Кетрін

29 травня 2017, 14:20

Британський принц Вільям разом із дружиною Кейт Міддлтон, дітками, 3-річним Джорджем та 2-річною Шарлоттою, і навіть песиком Люпо знявся для глянцю.

У інтерв’ю Вільям розповів про те, як він хоче ростити своїх малих, і як досі йому болить передчасна смерть його матері, принцеси Діани.

Про це принц поговорив із GQ, прикрасивши липневу обкладинку британського глянцю, пише The Daily Mail.

Принц Вільям знову знявся для глянцю

Як зізнався Вільям, йому знадобилося майже 20 років, щоби стало легше. Зі слів Вільяма, коли Діана загинула, його горе було гострішим, ніж це буває в більшості людей, адже його маму та її історію знали всі.


"Я би хотів, щоби вона давала мені поради, дуже хотів би, щоби вона познайомилася з Кетрін, щоби бачила, як ростуть наші діти. Мені сумно, що вона цього не зможе, що вони ніколи її не знатимуть", - поділився він.

Найважливішою річчю для своєї сім'ї Вільям вважає стабільність.

"Я би не зміг виконувати мою роботу, якби в моїй родині не було стабільності. Стабільність удома дуже важлива для мене. Я хочу ростити моїх дітей у щасливому, стабільному, безпечному світі, і це для нас обох, як для батьків, дуже важливо", - підкреслив принц.

Для принца Вільяма головне - це стабільність у сім'ї

"Я хочу, щоби Джордж ріс у справжньому, живому середовищі, я не хочу, щоби він ріс за стінами палацу, він має бути назовні", - додав Вільям.

Нагадаємо, коли їхньому з Кейт первісткові виповнилося два з половиною роки, його віддали до дитсадочка. А в вересні Джордж піде до школи. Кенсингтонський палац офіційно оголосив про те, що для спадкоємця престолу батьки обрали приватний навчальний заклад у Лондоні - Thomas's Battersea School.

Як пише The Mirror, один семестр синового навчання обходитиметься Вільяму і Кейт у 6 тисяч фунтів стерлінгів.

Фото з Instagram Кенсингтонського палацу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів