Принцеса Швеції розповіла про боротьбу з анорексією

31 травня 2017, 10:54

Кронпринцеса Швеції Вікторія вперше публічно зізналася, що страждала на анорексію.

Відверто про боротьбу за власне здоров'я спадкоємиця престолу розповіла в документальному фільмі, знятому напередодні її 40-річчя, яке вона святкуватиме в липні, пише The Daily Mail.

Проблеми з вагою, які довели принцесу до анорексії, розпочалися невдовзі після її 18-річчя й того, коли вона почала брати участь у публічних заходах зі своїм батьком-королем.

"Я весь час хотіла зробити набагато більше і бути кращою, ніж я реально могла зробити чи могла бути", - заявила Вікторія.

Принцеса Вікторія колись страждала на анорексію

У 1997-му році, коли принцесі виповнилося 20 років, у палаці офіційно визнали, що Вікторія страждає від розладу харчової поведінки.

Доньці короля довелося відкласти початок навчання в університеті й поїхати на лікування до США.

"Мені потрібен був час, щоб розібратися в собі. Мені потрібно було пізнати себе, зрозуміти, де була та межа, коли я почала вимагати від себе занадто багато", - цитує принцесу People.

Вікторія зізналася, що до сих пір не подолала свого прагнення до досконалості. Проте тепер перетворила це на позитивну рису, яка стимулює її робити найкраще для своєї країни.

Це вперше Вікторія розповіла про свою проблему

До слова, відверте визнання минулих труднощів - це серйозний крок для принцеси. Адже раніше вона жодного разу публічно не говорила про свою анорексію.

Наразі принцеса Швеції перебуває у щасливому шлюбі зі своїм колишнім особистим тренером Деніелом Уестерлінгом, за якого вийшла заміж в 2010-му році.

Пара виховує двох дітей - 5-річну доньку Естель і 14-місячного сина Оскара.

Фото Instagram королівства Швеції

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів