Камерон Діаз: Між чоловіками і бойфрендами велика різниця

14 червня 2017, 17:00

Американська акторка Камерон Діаз розповіла про те, як змінило її заміжжя, і що означає для неї її чоловік Бенджі Медден.

Як пояснила вона в інтерв’ю сайтові Гвінет Пелтроу Goop, нині вона взяла паузу в своїй акторській кар’єрі, щоби розібратися в собі.

Про це пише Ace Showbiz.

"Я відчула, що мушу зробити себе цілісною", - поділилася 44-річна Камерон.

Свою цілісність їй поміг віднайти шлюб із Бенджі.

 Камерон Діаз в інтерв'ю говорила про стосунки з коханим чоловіком

"Я гадаю, річ в тім, що я не зустріла раніше мого чоловіка, розумієте? У мене були бойфренди раніше. Але є велика, велика різниця між чоловіками та бойфендами", - сказала Діаз, котра свого часу зустрічалася з Джастіном Тімберлейком, Джаредом Лето і Алексом Родрігесом.

"У мене є чоловік, який просто є моїм партнером у житті та у всьому. Мова про двох різних людей! Ми такі різні з ним, але в нас одні цінності – ми дві горошинки з одного стручка", - поділилася акторка.

Діаз вважає, що їй із Медденом дуже пощастило. Він став тим, хто показав їй, що жінка – не об’єкт, що вона може бути рівною в стосунках.

"Раніше і мене ніколи такого не було. Мене ніколи так не любили", - зізналася вона.

Нагадаємо, Діаз і Медден одружилися в 2015-му році, через сім місяців від початку свого роману. Між їхніми заручинами та весіллям минуло лише 17 днів.

Фото з Instagram Діаз

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів