Шарліз Терон закрутила з ексом Холлі Беррі?

15 червня 2017, 12:02

Подейкують, в акторки Шарліз Терон новий роман. Причому новоспечений бойфренд 44-річної зірки публіці дуже добре знайомий: це модель Габріель Обрі, від якого має доньку Холлі Беррі.

Папарацці вже вдалося засняти парочку разом, пише The Daily Mail із посиланням на OK!.

Повідомляється, що Шарліз із 40-річним Габріелем почали спілкування через своїх дітей – вони ходять до одного й того ж навчального закладу в Лос-Анджелесі. Батьки постійно зустрічалися у школі, їхні діти разом гралися, і згодом у Терон із Обрі почався роман.

Терон та Обрі - пара?

"Вони дуже захоплені одне одним. У них лише початок, тож вони хочуть поки тримати все у секреті, але між ними справжній зв'язок та, безсумнівно, великий потяг одне до одного", - розказав інформатор.


"Габріель намагається тримати себе в руках, але Шарліз закохана по вуха. Чим більше вони пізнають одне одного, тим більше розуміють, що в них багато спільного… Зараз обоє вони на такому етапі життя, коли прагнуть прозорості та дружби", - додало джерело.

Як відомо, Беррі могла б розказати Терон багато цікавого про її нового бойфренда. Їхній із ним доньці Налі зараз 9 років. Холлі та Габріель довго воювали по судах, і чоловік врешті домігся від кінозірки аліментів.

Нагадаємо, нещодавно ходили чутки про роман Шарліз Терон із Крісом Мартіном.

Прінтскрін з сайту The Daily Mail

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів