Габбана покарає брата Сайрус через її "тупий коментар"

20 червня 2017, 17:45

Між італійським дизайнером Стефано Габбана та американською співачкою Майлі Сайрус виник конфлікт, і "під роздачу" потрапив молодший брат артистки.

23-річний Брейсон Сайрус нещодавно дебютував у показі Dolce & Gabbana. Але більше модний дім його ніколи не запрошуватиме, через сестру.

Про це пише The Daily Mail з посиланням на US Magazine.

Брейсон Сайрус побув моделлю Dolce & Gabbana, але недовго

Почалося з того, що горда Майлі привітала братика з дебютом, але не втрималася від критики на адресу модельєрів.


"P.S., D&G, я дуже не згодна з вашою політикою", - написала Сайрус, вочевидь, маючи на увазі те, що Дольче та Габбана погодилися одягати першу леді США Меланію Трамп.

Причому пізніше артистка видалила постскриптум, але запізно. Стефано Габбана розсердився.

"Невіглас! За твій тупий коментар більше ніколи з ним не працюватиму ", - прокоментував Габбана пост Майлі, щоправда потім видаливши свою погрозу.

"Ми – італійці, і нам байдуже до політики та майже до всього американського! Ми створюємо сукні, і якщо ти, постячи, думаєш про політику, то ти просто невіглас. Нам не потрібні твої пости чи коментарі, тож наступного разу, будь ласка, ігноруй нас!", - написав дизайнер, поставивши тег "бойкот Dolce & Gabbana".

Стефано Габбана покарає Брейсона за сестру?

Нагадаємо, від того, що Dolce & Gabbana одягають дружину Трампа, від початку не в захваті гей-спільнота, котра побоюється, що за його правління представники ЛГБТ в Америці зазнають утисків.

Як відомо, Майлі Сайрус – не перша зірка, з якою публічно свариться Стефано Габбана. У нього давній конфлікт із Елтоном Джоном.

Фото і прінтскрін із Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів