Габбана підколов Елтона Джона через секс-скандал

30 березня 2016, 17:42

Схоже, італійські дизайнери Доменіко Дольче та Стефано Габбана і співак Елтон Джон якщо й зарили сокиру війни, то не дуже глибоко.

Їхня публічна суперечка щодо того, чи мають право гей-пари заводити "сурогатних" дітлахів, торік завершилася публічним же примиренням. Проте принаймні Габбана нічого не забув.

У своєму Instagram дизайнер прокоментував свіжий скандал навколо судового позову проти сера Елтона, котрого звинуватив у сексуальних домаганнях його екс-охоронець.

Секс-скандал навколо Елтона Джона поквапився прокоментувати Стефано Габбана

"І що тепер? Це карма, якщо вона справді існує. Що він скаже своєму синові?", - написав Габбана в своєму Instagram, доклавши скрін статті про секс-скандал.


Нагадаємо, Дольче та Габбана в 2015-му році заявили, що вони – за традиційні сім'ї і проти гей-усиновлень та "штучних" дітей від "маток напрокат".

Дизайнера цікавить, як співак пояснить своїм синам, чому його звинувачують у тім, що ліз у штани до чужого дяді

Після того, як позицію дизайнерів розкритикував Елтон Джон та чимало інших відомих людей, вони перепросили та помирилися з артистом. А нещодавно "Dolce&Gabbana" випустил колекцію футболок та торбинок, присвячену різним типам родин – зокрема й тим, де дві мами чи двоє татусів.

Фото з Instagram Елтона Джона і Стефано Габбана

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів