Кардашян пожалілась на фотошоп попи та знайшла сурогатну матір – ЗМІ

21 червня 2017, 17:28

Американська реаліті-зірка Кім Кардашян вперше прокоментувала свої фото в купальнику, зроблені папарацці в Мексиці, котрі підірвали мережу та коштували кралечці 100 тисяч фолловерів у соцмережі.

Кім заявила, що хоча її зад був на той момент не у найкращій формі, "огидними" ті світлини зробив фотошоп.

Про це пише People.

"Я бачила ті мої огидні фото, зроблені, коли я була в Мексиці, і люди фотошопили їх і збільшували різкість", - пожалілася Кардашян у ток-шоу.


Кардашян каже: її "огидні" фото - не зовсім справжні

"Тобто я тоді була не в найкращій своїй формі. Я не займалася спортом дванадцять тижнів. Я перенесла дві операції на матці… Я ще не почувалася собою, і тоді люди збільшують різкість фотографій і роблять так, щоби вони виглядали ще гірше, і ці фото поширюються, я сказала собі: "Окей. Я візьму себе в руки", - пригадала вона.

Онлайн-скандал навколо її целюліту став для Кім потужною мотивацією.

"Я щоранку встаю між 5:30 та 6:00, тренуюся, поки не встануть діти. Я тренуюся по півтори години (щодня)", - запевнила Кім.

Проклятущий фотошоп?

Як відомо, операції на матці знадобилися Кім, щоби отримати шанс виносити третю дитину. Але лікарі вирішили, що вагітність буде надто небезпечною для дружини Каньє Веста, і пара стала замислюватися про сурогатну матір.

Як пише Radar Online, через агенцію їм уже вдалося знайти підходящу жінку. Подейкують, її гонорар за виношування зіркового дитятка складе шестизначну суму, та й узагалі Кім із Каньє грошей на це не жалітимуть.

"На додачу до шестизначної суми угоди, яка пропонується сурогатній матері, вони також подбають про те, щоби вона була в цілковитій безпеці та мала усілякі бонуси, щоби з нею панькалися та розпещували упродовж всього періоду (вагітності)", - засвідчив інформатор.

Кім таки отримає омріяну третю дитину?

Щоправда, портал TMZ називає значно скромнішу суму - 45 тисяч доларів - яку розіб'ють на 10 платежів. У разі, якщо ембріонів приживеться більше, ніж один, за кожного сурогатна мати отримає плюс 5 тисяч. А якщо внаслідок якихось ускладнень під час вагітності чи при пологах ця жінка втратить свої репродуктивні органи, сума компенсації становитиме 4 тисячі доларів.

За контрактом, сурогатній мамі забороняється палити, вживати алкоголь та наркотики, фарбувати волосся, відвідувати баню чи сауну, їсти сиру рибу та мати справу з котячими туалетами. Також накладаються обмеження щодо вживання кофеїну та сексу.

Що до зобов'язань замовників, то вони погоджуються взяти на себе батьківську та юридичну відповідальність за дитину, навіть якщо вона народиться з якимись фізичними вадами.

Нагадаємо, подейкували, Кардашян прагне отримати "сурогатну" двійню, щоби переплюнути Бейонсе.

Фото з Instagram Кардашян, прінтскрін з сайту "The Mirror"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів