54-річний Тарантіно вперше вирушить до вівтаря

2 липня 2017, 16:17

Американський режисер та актор Квентін Тарантіно уперше вирушить до вівтаря. 54-річного кіномитця, невловимого голлівудського холостяка залигала ізраїльська співачка Даніелла Пік.

Про це повідомляє The Daily Mail із посиланням на численні ізраїльські ЗМІ.

"Це правда. Ми дуже щасливі та раді", - прокоментувала новину 33-річна Даніелла виданню Pnai Plus.

"Так, у нашій родині радість. Учора вони заручилися. Ми побажали їм мазаль тов", - сказав Ynetnews майбутній тесть Квентіна, музикант Свіка Пік.


За повідомленням джерел сайту Walla!, режисер освідчився коханій 30-го червня та подарував каблучку зі смарагдом.

Квентін Тарантіно одружується

Тарантіно та Пік познайомилися в 2009-му році, коли режисер привіз до Ізраїлю свою стрічку "Безславні виродки". Тоді в них закрутився короткий роман, і хоча в тодішніх інтерв’ю Квентін натякав, що зустрів людину, з котрою бачить майбутнє, він зробив вибір на користь своєї творчості.

"Коли я знімаю фільм, я не займаюся більш нічим. Усе зосереджено на фільмі. В мене нема дружини. Нема дитини. Ніщо не може стати на моєму шляху. Весь чортів світ може котитися до пекла і горіти. Мені байдуже. Таке моє життя", - зізнався Тарантіно GQ.

Він порівнював свій шлях із підйомом на Еверест, під час якого всі буденні речі для людини перестають існувати, і вона лишається сам-на-сам із горою.

"Я не говорю, що ніколи не одружуся та не заведу дитину до 60 років. Але я зробив вибір, іти цією дорогою один. Бо це – мій час. Мій час, щоби створювати фільми", - сказав режисер.

Але у 2016-му році їхні шляхи з Пік знову перетнулися. І в листопаді Тарантіно оголосив, що "кидає мікрофон", тобто завершує свою кар’єру.

Нагадаємо, подейкують, Даніелла прагне чимшвидше завести з коханим діточок.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів