"Інфантильний муд…к": у соцмережах обурені роликом Трампа про "побиття" CNN

3 липня 2017, 14:46

Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп днями запостив черговий "перл" у своєму Twitter: змонтоване відео, у якому він буцімто люто духопелить людину, чиє лице закрито логотипом CNN.

У такий спосіб політик намагався висловити своє ставлення до телерадіокомпанії, котру, схоже, вважає своїм особистим ворогом.

Та витівка Трампа багато кому здалася неприйнятною, як для голови держави, пише TooFab.

"Мов дитина… хворий на голову… йому треба до лікаря, а нам потрібен президент", - пишуть шоковані інтернет-користувачі.


"Це сумний день, коли президент Сполучених Штатів заохочує насильство по відношенню до репортерів… Замість того, щоби готуватися до закордонної поїздки, до першої зустрічі з Володимиром Путіним, розбиратися з Північною Кореєю та працювати над біллем про охорону здоров'я, він демонструє поведінку підлітка, набагато нижчу за гідність його офісу. Ми продовжимо робити нашу роботу. Йому варто почати робити свою", - відреагували у CNN.

Коментують дотеп Трампа у соцмережах не лише пересічні громадяни, а й зірки.

Так актор Марк Хемілл нагадав нещодавню заяву Білого дому про те, що президент ніколи жодним чином не пропагував та не заохочував насильства.

"Кому ти повіриш – мені чи твоїм брехливим очам?", - навів "Люк Скайвокер" цитату Граучо Маркса.

"2017 – рік, коли апарат президентства назавжди втратив значення та сенс", - зазначив Джош Гад.

"Президент – хворобливий, агресивний, невихований, сміховинний, позбавлений почуття власної гідності, інфантильний муд…к. І казати це боляче", - констатував письменник Стівен Кінг, якого Трамп нещодавно заблокував у Twitter.

"Король жахів" підкреслив, що зацикленість президента на "фальшивих новинах" насправді означає правдиве висвітлення ЗМІ новин, що йде Трампові не на користь.

Як відомо, Дональд Трамп активно веде свій мікроблог і часто дивує людей своїми твітами. Проте інколи й веселить – як це було з мемом про "кавфефе".

Відео з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів