Притулок для тварин і Ліна Данем вступили в суперечку щодо пса, якого та віддала

7 липня 2017, 11:15

Американська акторка Ліна Данем, котра зазвичай є дуже відвертою зі своїми шанувальниками, нещодавно пояснила в Instagram, чому більше не викладає фотографії зі своїм песиком Ламбі.

Вона зізналася, що віддала його до спеціального закладу, бо не могла впоратися з агресією собаки й тим, що він "занапащає підлоги, дивани та їхнє життя". Ліна пояснила це тим, що до того, як Ламбі потрапив до неї, він зазнав знущань від людей, і це його назавжди травмувало.

Та притулок для тварин, звідки кілька років тому Данем узяла свого улюбленця, це спростовує.

Тамтешні працівники підняли записи щодо Ламбі, і його ніхто не кривдив, повідомили вони Yahoo! News.


"Коли вона взяла в нас цього собаку, він не був божевільним", - запевнили в притулку.

На думку представників закладу, те, що собака не був таким уже травмованим та некерованим, свідчать численні фото Ліни з ним, на яких вона його пестить, лежить із ним у ліжку. Вони з Ламбі навіть знімалися разом для Vogue.

"Якби в Ламбі було погане минуле, і його кривдили, ви гадаєте (притулок) BARC віддав би його Ліні, знаючи, що вона – зірка, і помістив би її – чи собаку – в таку ситуацію? Ми би сказали їй, якби з собакою були проблеми. Ми – притулок, де не вбивають тварин. Ми не брешемо щодо історій собак, бо через це їх потім повертають – і це не на користь собачій психіці", - заявив керівник притулку Роберт Васкес.

Ліна Данем відповіла на це і на закиди деяких підписників, щодо того, що вона бреше і просто здихалася тварини, черговим розлогим постом у фотоблозі.

"Я звернула увагу на те, що персонал притулку, звідки я узяла Ламбі, має дуже відмінну від моєї версію щодо його дитинства і проблем із поведінкою. Мені шкода їх розчаровувати, але я не можу вибачитися", - зазначила акторка.

"Ламбі був і є однією із найбільших любовей мого життя. Коли я з ним познайомилася, я думала, у нас буде прекрасна подорож разом. Але його агресія – непередбачувана – і його специфічні проблеми, яких був міріад, були такими, з якими неможливо упоратися, принаймні мені", - наголосила вона.

Ліна запевнила, що майже чотири роки намагалася бути песику найкращою мамою, витратила "безкінечну" кількість грошей та пролила чимало сліз. Зараз вона оплачує утримання Ламбі в спеціальному закладі з особистим тренером.

"Це тваринка, яка навчила мене любити та відпускати", - написала вона.

Нагадаємо, Ліні Данем не звикати до шквалів критики у соцмережах. Нещодавно її цькували за невдалий твіт у День батька та "лесбійський" жарт.

Фото з Instagram Данем

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів