Jay-Z натякнув на брехню в їхньому з Бейонсе шлюбі

11 липня 2017, 10:45

Американський репер Jay-Z, котрий у своєму новому альбомі покаявся за кривду, якої завдав своїй дружині Бейонсе, і, схоже, таки визнав, що зраджував її, зробив іще одне зізнання.

У документальному фільмі до цього ж альбому "4:44" артист поговорив про стосунки разом із акторами Віллом Смітом, Джессі Вільямсом, Махершалою Алі, реперами Кендріком Ламаром і Міком Міллом.

Про це пише People.

"Це моє реальне життя. Просто я дійшов до цієї точки, і ми збудували великий, красивий маєток стосунків, котрий був зведений не на 100-відстоковій правді та почав тріщати. Почало відбуватися те, що могла бачити публіка", - зізнався Jay-Z.


То шлюб Бейонсе і Jay-Z був побудований на брехні?

"Потім ми прийшли до "Окей, рвемо це все і почнімо спочатку"… це найскладніше, що я колись робив", - додав він.

Jay-Z також пригадав поїздку, яка стала доленосною для них із Бей, та під час якої вони вирішили дати своєму шлюбові ще один шанс.

"Що відбувається з моїм тілом? Щойно я сказав… "Не йди"? Це все нове для мене", - розказав репер про свої тодішні відчуття.

Нагадаємо, переживанням через зраду коханої людини та прощенню Бейонсе присвятила свій альбом "Lemonade". А "4:44" вважають відповіддю Jay-Z дружині.

Як відомо, зіркова пара не лише не розлучилася, а й знову стала батьками. Нещодавно Бей народила чоловікові сина і ще одну доньку.

Фото з Instagram Бейонсе

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів