Jay-Z присвятив пісню дружині та мертвонародженим дітям

30 червня 2017, 10:08

Американський репер Jay-Z та співачка Бейонсе поки не оголосили офіційно про народження своїх двійнят, зате згадка про малюків є у новій пісні зіркового татка.

Це дуже особистий трек, у ньому артист розказує не лише про щастя батьківства, а й про свою провину перед коханою дружиною та про тих їхніх дітей, котрим не судилося народитися живими.

Про це пише People.

Композиція "4:44" увійшла до однойменного альбому Jay-Z, чотирнадцятого студійного й тринадцятого сольного.


Jay-Z співає про те, що двійнята змусили його повірити у диво, і про своє каяття перед Бейонсе.

"Я бачив, як твої очі покидає невинність. Я досі оплакую цю смерть, я прошу пробачення за всіх мертвонароджених. Твоє тіло не прийняло б цього, бо я не докладав зусиль", - такі рядки є в пісні.

Репер натякає на те, що не завжди поводився так, як має поводитися гарний чоловік і батько.

Jay-Z заспівав про дружину та дітей

"Якщо мої діти це взнають, я навіть не знаю, що робитиму. Якщо вони більше не дивитимуться на мене так, як раніше, я, мабуть, вмру від сорому", - картається чоловік Бейонсе.

"Моє серце крається за той день, коли я мусив пояснити свої помилки. Маска зникає, і Санта Клаус фальшивий. І ти виходиш в онлайн та бачиш, що зубна фея не заплатила за зубчик Блю", - згадує артист у пісні й про старшу доньку.

Нагадаємо, в 2012-му році, через кілька днів після народження первістка Jay-Z в своїй композиції "Glory", яку присвятив Блю Айві, розкрив, що попереднього малюка вони з Бейонсе втратили. А з "4:44" можна зробити висновок, що появі в пари двійнят теж передували трагічні події.

Власне, весь альбом "4:44" Jay-Z можна почути як відповідь репера на альбом його дружини "Lemonade", завдяки якому пара й змогла пережити кризу в своїх стосунках та лишитися подружжям.

У такий спосіб Jay-Z просить пробачення в Бейонсе, пише The Independent.

Зокрема в одній із композицій Jay-Z, "Family Feud" згадується "Бекі", про котру, як про розлучницю, співала Бей. Репер просить невідому Бекі дати йому спокій, інакше він занапастить щось дуже хороше в своєму житті.

А в пісні "Kill JAY-Z" артист співає "ти підбурила Соланж, замість того, щоби, знаючи все, просто сказати, що помилялася". Нагадаємо, йдеться про випадок, коли камери спостереження зафільмували, як сестра Бейонсе лупцює свого зятя у ліфті. Подейкували, що Соланж тоді осатаніла, запідозривши, що Jay-Z зраджує її сестру з Ріанною.

Фото з Instagram Бейонсе

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів