У Land Rover роздратовані хвастощами Бекхем

16 липня 2017, 11:45

Імовірно, співпраця британської дизайнерки Вікторії Бекхем та автогіганта Land Rover, результатом якої стала модель Range Rover Evoque, на ній і завершилася.

Директор із дизайну Land Rover Джеррі МакГоверн заявив, що не бажає більше мати справу з Вікторією, оскільки в попередній раз вона публічно приписала собі всі заслуги.

Про це пише The Daily Mail.

МакГоверн обурений тим, що на презентаціях Evoque у 2012-му році Бекхем заявляла, що це її творіння.


"Коли ми приїхали до Китаю, щоби її (машину) представити, вона стала перед світовою пресою і сказала: "Коли я створювала дизайн цієї автівки…" Я сказав: "Вікторіє, цього не було в сценарії." Вона сказала: "О, я не помітила, як це сказала", - пригадав директор із дизайну.

"Я створила дизайн авта, яке мені хочеться водити, авта, яке, я гадаю, захочеться водити й Девідові", - іще заявила тоді Вікторія.

Вікторія Бекхем приписала собі всі заслуги, чим розгнівала Land Rover

Зі слів МакГоверна, компанія ніколи не говорила, що авторка дизайну Evoque – Бекхем, але в споживачів склалося таке враження.

"Після цього я не бажаю більше з нею працювати", - підкреслив МакГоверн.

Щоправда, офіційний коментар Land Rover із цього приводу був стриманішим.

"Трирічний проект повністю виконано обома сторонами, і це був величезний світовий творчий успіх. Пані Бекхем залишається частиною родини Land Rover", - зазначили в компанії.

Нагадаємо, за дизайн Evoque Вікторія Бекхем навіть отримала нагороду журналу Top Gear.

Як відомо, це не єдиний випадок, коли вихваляння Вікі створює їй проблеми. Торік дизайнерка завчасно розпатякала, що їй збираються дати орден Британської імперії, через що в Парламенті навіть засумнівалися, чи заслуговує вона на цю почесну нагороду.

Фото з Instagram Бекхем

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів